Sponosring

Romana Wellness Producten, uw toegewijde sponsor in hoogwaardige sauna- en wellnessartikelen.

Bij Romana geloven we in het ondersteunen van passie en excellentie binnen de sauna- en wellnessgemeenschap. Daarom zijn we trotse sponsors van diverse kampioenschappen en bonden, en regelmatig aanwezig op evenementen met een informatieve stand, waar wij onze producten presenteren en verkopen.

Organiseert u een evenement gerelateerd aan de wereld van sauna en wellness? Overweeg Romana Wellness Producten als uw betrouwbare sponsor. Wij streven naar een gezonde levensstijl en ondersteunen graag initiatieven die deze visie delen met onze kennis van producten en de branche. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte samenwerking en bekijk hieronder welke organisaties en wedstrijden we momenteel ondersteunen. Samen tillen we de beleving van wellness naar nieuwe hoogten.

Aufguss WM

De Aufguss Wereldkampioenschappen, ook bekend als de Aufguss WM, zijn een jaarlijkse competitie waarin getalenteerde saunameesters strijden om de titel van beste opgietmeester ter wereld. Tijdens deze wedstrijd, gehouden in speciaal ontworpen sauna’s, demonstreren de deelnemers hun vaardigheden in het verstuiven van water vermengd met essentiële oliën op hete saunastenen. Beoordeeld op creativiteit, techniek en de algehele ervaring die ze creëren, is de Aufguss WM een viering van wellness, kunst en vakmanschap in de wereld van saunakunst. Deelnemers uit verschillende landen komen samen om deze prestigieuze titel na te streven en de grenzen van de opgietervaring te verkennen.

Aufguss NK Logo

Aufguss NK

Het Nederlands Kampioenschap Aufguss, of Aufguss NK, is een jaarlijkse competitie waar Nederlandse saunameesters strijden om de titel van nationaal kampioen opgieten. In speciale saunacabines presenteren de deelnemers hun kunst van geurige waterverstuiving op hete stenen, begeleid door creatieve muziek en choreografie. Beoordeeld op techniek, originaliteit en de sensatie die ze creëren, vertegenwoordigt het Aufguss NK de hoogste normen van opgietkunst in Nederland. Deelnemers delen hun passie voor wellness en brengen vernieuwende elementen in deze wedstrijd, die zowel ontspanning als een waar spektakel biedt voor saunaliefhebbers.

Aufguss BK Logo

Aufguss BK

Het Belgisch Kampioenschap Aufguss, of Aufguss BK, is een jaarlijks evenement waar getalenteerde saunameesters uit België strijden om de titel van nationaal kampioen opgieten. In speciale saunaruimtes demonstreren de deelnemers hun vaardigheden in het verstuiven van geurige watermengsels op hete saunastenen, vaak vergezeld van muziek en choreografie. Beoordeeld op creativiteit, techniek en de algehele beleving die ze creëren, biedt het Aufguss BK een platform voor innovatie en uitmuntendheid in de kunst van het opgieten. Saunaliefhebbers komen samen om te genieten van deze unieke wedstrijd die de grenzen van wellness verkent.

Sauna Herbal Cup Logo

Sauna Herbal Cup

De Sauna Herbal Cup is een jaarlijks evenement dat de kunst van kruidensauna’s viert. Saunameesters uit verschillende landen concurreren om de prestigieuze titel door aromatische kruiden te gebruiken tijdens het opgieten op hete stenen. De deelnemers presenteren hun vaardigheden in een sfeervolle setting, waarbij ze de heilzame eigenschappen van kruiden combineren met creatieve presentaties. Beoordeeld op originaliteit, effectiviteit en esthetiek, biedt de Sauna Herbal Cup een platform om de diverse toepassingen van kruiden in de sauna te verkennen en de geneugten van wellness te bevorderen. Het evenement trekt saunaliefhebbers aan die op zoek zijn naar een unieke zintuiglijke ervaring.

Logo VNSWB

VNSWB

Het VNSWB, of Vereniging van Nederlandse Sauna- en Wellness Bedrijven, is een organisatie die de belangen behartigt van sauna- en wellnessfaciliteiten in Nederland. Deze vereniging streeft naar het bevorderen van kwaliteit, professionaliteit en innovatie binnen de branche. Door samenwerking, kennisuitwisseling en het vaststellen van richtlijnen draagt het VNSWB bij aan het creëren van optimale wellnesservaringen voor bezoekers. Sauna- en wellnessbedrijven die lid zijn van het VNSWB hebben toegang tot waardevolle hulpbronnen en netwerkmogelijkheden, waardoor ze kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de Nederlandse wellnesssector.

Logo VNSWB Cup

VNSWB Cup

VNSWB CUP

Deutscher Sauna-Bund logo

Deutscher Sauna Bund

De Deutscher Sauna Bund is de Duitse Saunabond, een organisatie die zich toelegt op de promotie en ontwikkeling van de sauna- en wellnessindustrie in Duitsland. Deze vereniging bevordert normen voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid in saunabedrijven en biedt ondersteuning aan professionals binnen de branche. De Deutscher Sauna Bund fungeert als een platform voor kennisuitwisseling, training en samenwerking, waarbij de focus ligt op het creëren van hoogwaardige sauna-ervaringen voor het welzijn van het publiek. Door middel van richtlijnen en initiatieven draagt de Deutscher Sauna Bund bij aan de groei en professionalisering van de Duitse wellnesssector.

Masters Freestyle Aufguss Logo

Masters Freestyle Aufguss

Masters Freestyle Aufguss

Aufguss.it Friends Challenge

Aufguss.it Friends Challenge

Aufguss.it Friends Challenge

Winkelwagen
Scroll naar boven