Ons Team

Het team achter Romana Wellness Producten.

Waar passie voor welzijn en toewijding aan klanttevredenheid samenkomen in ons getalenteerde team. Onze oprichters, Erik Jager en Caroline Schraag, vormen de kern van ons bedrijf en brengen een schat aan kennis en ervaring in de branche met zich mee.

Erik Jager is de drijvende kracht achter onze verkoop- en relatiebeheeractiviteiten. Met een diepgaand begrip van de sector en een scherp oog voor kansen, onderhoudt hij nauwgezet contact met onze partners en klanten. Zijn dynamische aanpak zorgt ervoor dat Romana Wellness Producten altijd voorop blijft lopen in de markt.

Caroline Schraag, de andere helft van ons oprichtersduo, waarborgt de stabiliteit en efficiëntie van onze interne processen. Als beheerder van de administratie en inkoop zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Haar aandacht voor detail en organisatorische vaardigheden vormen het fundament waarop onze onderneming rust.

Max Linsen, onze toegewijde professional, speelt een cruciale rol in het soepel verlopen van onze dagelijkse operaties. Met een focus op inkoop, administratie en het onderhouden van waardevolle contacten, draagt Max bij aan de cohesie van ons team en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Mick Remmers brengt een innovatieve geest naar Romana Wellness Producten. Zijn verantwoordelijkheden omvatten niet alleen het automatiseren van onze processen maar ook het vormgeven van onze marketingstrategie. Mick’s creativiteit en technische bekwaamheid tillen ons merk naar nieuwe hoogten.

Erik Veldkamp, onze logistiek medewerker, waarborgt dat de stroom van producten en het uitleveren naadloos verloopt. Hij is ook verantwoordelijk voor het onderhouden van onze webshop, waardoor klanten een soepele en betrouwbare winkelervaring hebben.

Samen vormen wij het team van Romana Wellness Producten, gedreven door een gedeelde visie op welzijn en een toewijding aan excellentie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de wereld van Romana Wellness Producten.

Erik Jager

Functie:
Telefoonnummer/WhatsApp: 
E-mail:

Caroline Schraag

Functie:
Telefoonnummer/WhatsApp: 
E-mail:

Max Linsen

Functie:
Telefoonnummer/WhatsApp: 
E-mail:

Mick Remmers

Functie:
Telefoonnummer/WhatsApp: 
E-mail:

Erik Veldkamp

Functie:
Telefoonnummer/WhatsApp: 
E-mail:

Winkelwagen
Scroll naar boven