Betaalmethoden

Betaalmethoden bij Romana Wellness Producten: Veilig en Gemakkelijk Betalen

Bij Romana Wellness Producten streven we naar een naadloze en gemakkelijke winkelervaring, en dit geldt ook voor het afrekenproces. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u direct uitkijken naar de levering van uw hoogwaardige wellnessproducten. Hieronder leest u meer over onze betaalmethoden en het betalingsproces.

Standaard Betalingstermijn: 14 Dagen

Direct na levering van uw bestelde producten ontvangt u van ons een factuur. U hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Zo bieden we u flexibiliteit en zekerheid.

Nieuwe Klanten: Eerste Twee Leveringen vooraf Betalen

Voor nieuwe klanten geldt dat voor de eerste twee leveringen de factuur voorafgaand aan de levering dient te worden voldaan. Dit draagt bij aan een soepele samenwerking en zorgt ervoor dat u vanaf het begin kunt genieten van onze hoogwaardige producten.

Betaalopties: Veelzijdig en Gemakkelijk

Bij Romana Wellness Producten streven we ernaar om aan al uw betaalvoorkeuren te voldoen. U kunt het totaalbedrag van uw factuur overmaken naar ons IBAN: NL87 RABO 0166 2172 04. Als alternatief kunnen wij u ook een betaalverzoek sturen. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon (020 – 8232801) of e-mail (administratie@romanabv.nl).

Voor uw gemak bieden we ook directe betalingsopties via onze webshop. Kies uit een scala aan veilige betaalmethoden, waaronder iDEAL, Creditcard, Klarna Achteraf betalen, Bankcontact, eps, giropay, KBC/CBC en Belfius Pay. Zo kunt u snel en veilig afrekenen, precies zoals u dat wilt.

Bij Romana Wellness Producten staat uw tevredenheid voorop. Mocht u vragen hebben over onze betaalmethoden of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkelwagen
Scroll naar boven