Over ons

Gepersonaliseerde Slippers

Ontstaan uit Passie en Ervaring

In 2004 zag Romana Wellness Producten het levenslicht, voortgekomen uit Thermen Romana, het oorspronkelijke saunabedrijf van Erik Jager en Caroline Schraag. Wat begon met de import van containers vol saunaslippers met logo uit China voor eigen gebruik, groeide al snel uit tot een service die ook vele collega-bedrijven in Nederland en België bediende. De basis voor ons succes lag in dagelijks contact en regelmatige bezoeken aan fabrieken, voornamelijk in China en Turkije, waar we een solide relatie en vertrouwen in hoogwaardige productieprocessen opbouwden.

Van Thermen naar Romana Wellness Producten

In 2014 evolueerden we als familiebedrijf en namen we afscheid van Thermen Romana. Sindsdien hebben we onze passie voor sauna, beauty en horeca geconcentreerd op het leveren van hoogwaardige producten aan de wellnessbranche en horeca, zowel binnen Nederland en België als daarbuiten, door heel Europa. Met een unieke mix van ervaring en toewijding begrijpen we als ondernemers precies wat u nodig heeft.

Passie Ontmoet Kwaliteit bij Romana Products

Bij Romana Wellness Producten vloeien passie voor sauna en wellness samen in een gevarieerd assortiment hoogwaardige producten. Of u nu een sauna-exploitant bent, een beautyprofessional of actief bent in de horecasector, wij bieden producten die de kunst van ontspanning omarmen en de kern vormen van de Romana-ervaring.

Uitzonderlijke Ondersteuning voor Wellness en Horeca

Romana Wellness Producten zet zich in voor uitzonderlijke ondersteuning in de wellness- en horeca-branche. Onze directe partnerschappen met vooraanstaande fabrieken stellen ons in staat hoogwaardige producten tegen redelijke prijzen aan te bieden. Ons toegewijde team streeft naar uitmuntendheid in klantenservice, waarbij we langetermijnrelaties opbouwen door de unieke behoeften van onze klanten te begrijpen.

home 2

Kies voor Romana: Uw Betrouwbare Partner in Wellness en Horeca

Ontdek het verschil van samenwerken met een betrouwbare en vertrouwde partner. Laat ons weten waarmee we u kunnen ondersteunen en verwelkom Romana Wellness Producten als uw toegewijde partner in de wereld van ontspanning en genot.

Winkelwagen
Scroll naar boven