Retourneren en Herroepingsrecht

Bij Romana Wellness Producten streven we naar uw volledige tevredenheid met onze hoogwaardige textielproducten. Mocht het echter voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een soepel retour- en herroepingsbeleid aan om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring moeiteloos en zorgeloos verloopt.

Retourneren: Indien u om welke reden dan ook een product wilt retourneren, verzoeken wij u vriendelijk om binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@romanabv.nl. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u voorzien van alle benodigde informatie en begeleiding voor een vlotte afhandeling van uw retourzending.

Herroepingsrecht: U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, zonder opgave van reden, gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Neem hiervoor contact met ons op via info@romanabv.nl en vermeld hierbij uw ordernummer en de producten die u wilt retourneren. Wij zullen vervolgens het proces in gang zetten om uw herroeping correct af te handelen.

Houd er rekening mee dat geretourneerde producten dienen te worden teruggestuurd in ongebruikte staat, voorzien van alle originele labels en verpakkingen.

Contact opnemen: Voor vragen over retourneren, herroepingsrecht of andere gerelateerde zaken, staat ons klantenserviceteam altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via info@romanabv.nl en wij zullen ons uiterste best doen om u snel en adequaat van dienst te zijn.

Bij Romana Wellness Producten waarderen wij uw klanttevredenheid en streven wij ernaar om eventuele zorgen met betrekking tot uw aankoop op een efficiënte en vriendelijke manier op te lossen. Wij danken u voor uw vertrouwen in onze producten en service.

Winkelwagen
Scroll naar boven